Kurser för barn och vuxna under höst och vårtermin
Malmö Cirkusskola har ett stort utbud av kurser för både barn och vuxna i Malmö och Lund. Våra kurser är uppdelade dels efter ålder och dels efter om deltagaren är nybörjare eller har gått hos oss tidigare. Vi rekommenderar att nya elever går i nybörjargrupp sin första termin på cirkusskolan, efter det går man över till fortsättningsgrupp. Ofta har vi en nybörjargrupp och en fortsättningsgrupp  samtidigt. Då delar vi upp eleverna i vissa moment och i andra moment tränar alla tillsammans.

Åldersgrupperna går omlott så att det ofta finns flera olika grupper att välja på, på dettas vis kan syskon och kompisar lättare gå i samma grupp.

En termin omfattar 13 träningstillfällen.

Anmälan
I anmälningsformuläret finns alla våra grupper. klicka på respektive grupp för att få fram mer information. Är det tomt i formuläret betyder det att anmälan ännu inte har öppnat.

Barngrupper
Vi har grupper för barn från 3 år och uppåt. I vissa grupper deltar barnen tillsammans med en förälder och i en del grupper deltar barnen på egen hand.

SIDAN UPPDATERAS NU! det som finns här nedan är ännu ej klart. all info hittar ni i anmälningsformuläret

Träningslokaler
Alla kurser i Malmö bedrivs i vår fina nya cirkuslokal på Kopparbergsgatan 6D (ganska nära Nobeltorget). Kurserna i Lund bedrivs i Järnåkraskolans gymnastiksal.