Låt Malmö Cirkusskola göra ditt barnkalas till en oförglömlig upplevelse för dig och dina gäster. Under två timmar får ni prova på olika cirkuskonster under ledning av våra skickliga pedagoger. Vi har arrangerat barnkalas i Malmö i över 20 år!

Kalasets upplägg:
När gästerna kommer till kalaset samlar ni dem i vår foajé där ni kan passa på att öppna födelsedagspresenterna. När alla har kommit samlas vi inne i cirkuslokalen. Efter en kort presentation får barnen en genomgång av olika jongleringsredskap som de sedan får jonglera med. Medan barnen jonglerar har ni föräldrar tid att förbereda er medhavda mat/fika till barnen. När barnen har tränat färdigt på jongleringen fikar de. Efter maten tränar vi cirkus igen. Nu blir det andra cirkuskonster, innehållet avgörs av tränarna utifrån barnens ålder och antal. Det kan bli balans på lina, balans på klot, pyramidbygge, trapets eller något annat spännande.

Kalasen arrangeras vanligtvis på lördagar eller söndagar men ibland även på andra dagar.

Kostnad för kalaset är 3000kr inklusive lokal och cirkuspedagoger. Mat ingår inte i priset. Vi kan ta emot max 30 barn på ett cirkuskalas, men vi rekommenderar att ni är färre barn eftersom alla hinner med att göra mer om ni inte är så många. Är barnen under 6 år är maxantalet 20 barn.

Kalasen hålls i vår cirkuslokal på Kopparbergsgatan 6D i Malmö

Kalas bokas via formuläret nedan.

Vi skickar alltid ut en faktura och en skriftlig bekräftelse på inbokade kalas. Skicka inte ut några inbjudningar innan ni fått denna bekräftelse på att kalaset är inbokat.

Cirkuskalas med trolleri av Trollkarlen Magiske Måns

Vill ni ha ett ännu häftigare kalas så kan ni boka ett cirkuskalas som avslutas med en trollerishow av Trollkarlen Magiske Måns. I denna variant tränar vi först cirkus i ca en timme, sen är det fika och efter det blir det trollerishow. Kalaset blir då totalt 2,5 timmar långt och priset är 4000kr.

Trollkarl till barnkalas

Vill ni boka en trollkarl som kommer hem till er och trollar på barnkalas eller släktkalas? Då kan ni boka Trollkarlen Magiske Måns. Måns har 30 års erfarenhet av trolleri för barn och är en garanti för succé. Måns kan komma till er oavsett var bor i Skåne och Blekinge med omnejd.

Bokningsformulär för cirkuskalas

Vi har i första hand kalas på söndagseftermiddagar, men det kan gå att ordna även på andra dagar.